Gusztustalan embriólényt találtak az Aldi paradicsomszószában – FOTÓ

Nagyon kérlek, csak akkor kattints, ha tényleg látni akarod.
Kapcsolódó cikkek

Egy bristoli nő, Jade Smith, aki egy kétéves kisgyermek édesanyja, úgy döntött egy délután, hogy lazítani fog és bedob pár pohár Bloody Mary-t. Az italhoz három dologra van szükség,

A nő munka után beugrott az Aldiba, hogy vegyen magának egy kis paradicsomszószt, amit meg is tett, majd hazement. Otthon mikor nekilátott volna az ital elkészítéséhez, meglepve tapasztalta, hogy a szószos dobozban van valami. Jade ekkora gyanakodva kivágta a dobozt

bár ne tette volna.

A nő a paradicsomlében ugyanis egy embriószerű lényt fedezett fel. Volt valamiféle burok amiben a lény volt, volt két szeme, meg két lába. Legalábbis ezt állította Jade, aki szerencsére képet is készített a szörnyűségről. Most még van lehetőség visszafordulni, íme, a fotók:

Metro.co.uk
Metro.co.uk

Mi első blikkre talán valamiféle csigára gyanakodnánk, akárhogy is, a nő azonnal visszavitte a szószt az áruházba, ahol rögtön kérdés nélkül kapott egy 10 fontos utalványt. Mondjuk azt nem tudjuk, ezután mennyire volt kedve az Aldiban vásárolni.

Metro

Nektek mi volt eddig a legundorítóbb dolog, amit gyanútlanul vásárlás után vittetek haza magadtokkal? Írjátok meg nekünk a cikk Facebook-posztja alatt kommentben!