Frontális ütközés ölte meg a szülőket, akik balesetet szenvedett fiukhoz siettek

A 19 éves amerikai fiatal szintén egy frontális ütközés miatt került kórházba.
Kapcsolódó cikkek

Arra ébredt kómájából egy autóbalesetet szenvedett 19 éves fiatalember, hogy egy ütközésben életét vesztette apja és anyja, amikor hozzá igyekeztek a kórházba – jelentette a helyi sajtó. Chris Hahn péntek délelőtt szenvedett súlyos sérüléseket egy frontális ütközésben, Missouri állam egyik országútján. A fiatalt Columbia város egyik kórházába szállították, ahol az orvosok mesterséges kómába helyezték. A fiatalembernek három helyen is megrepedt a koponyája, és súlyos agysérüléseket szenvedett.

Amikor szülei megtudták, hogy mi történt vele, azonnal autóba pattantak, és elindultak hozzá a kórházba, de útközben ők is autóbalesetet szenvedtek. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a szülők szintén frontálisan ütköztek, miután egy velük szembe haladó autó átért az ő sávjukba. A szülők, Daniel Hahn és Lori Hendrickson nem élte túl a karambolt. A másik autóban ülő házaspár szintén az életét vesztette az ütközésben.

Baleset miatt kórházba került fiukhoz siettek, amikor meghaltak egy ütközésben (Fotó:KRCG-TV)

Miután hallott a tragédiáról, Hahn egyik munkatársa internetes gyűjtést kezdett a fiatalember megsegítésére. Alexa Daniel a KRCG televíziónak elmondta: úgy érezte tennie kell valamit, ahelyett, hogy csak otthon ülve siránkozna azon, milyen szörnyű, ami a kollégájával történt. A GoFundMe adománygyűjtő oldalon folyamatosan érkeznek a felajánlások, és már több mint ötezer dollárt sikerült összeszedni Hahnnak. Akit egyébként szerdán hazaengedtek a kórházból.