A saját anyja segített egy 12 éves lány megerőszakolásában

Az erőszakoló az anya szertője, egyben unokaöccse, vagyis az áldozat unokatestvére volt.

Egy 55 éves asszony, aki szexuális viszonyt folytatott 42 éves unokaöccsével segített a férfinak megerőszakolni a saját 12 éves lányát. A kislány a rendőrségen elmondta, hogy sírva könyörgött az unokatestvérének, hogy hagyja abba, és küzdeni próbált, de az anyja lefogta a lábait.

Az anya és az unokaöccse 2011-ben kezdtek szexuális viszonyt, röviddel az után, hogy a férfi megengedte, hogy a nő és a lánya az egyik melbournei házába költözzenek. A nő nem sokkal korábban hagyta el akkori férjét, a kislány apját.

Egy alakalommal, még abban az évben a lány rányitott az anyjára és a unokatestvérére. A férfi magához húzta és fogdosni kezdte a lányt. A lány tiltakozott, de az anyja a férfinek segített, hogy elvehesse az akkor 12 éves kislány szüzességét.

A férfi éveken keresztül, 2014-ig rendszeresen megerőszakolta a lányt, de a többi alkalommal az anya már nem volt jelen, mindig olyankor történt, amikor a nő nem volt otthon. Az bűncselekményeknek az vetett véget, hogy hosszú idő után a lány elég erőt gyűjtött ahhoz, hogy már felnőtt testvéreinek elmondja, mi történik vele.

Az anyát és az unokatestvért 2014 decemberében tartóztatták le. Miután letették az óvadékot, mindketten szabadlábon védekeztek, azzal a feltétellel, hogy nem léphetnek kapcsolatba az áldozattal. Miután az anya ezt több esetben is megszegte, őt újra előzetes letartóztatásba helyezték. A férfi továbbra is szabadlábon van.

A páros bírósági tárgyalása folyamatban van, a következő tárgyalási napot péntekre tűzte ki a melbournei bíróság.

(Daily Mail)