Meztelenül, egy kolbásszal a fenekében fog végigfutni az utcán ez a nő

Felelőtlenül fogadkozott a brit újságírónő, és veszített.

Vannak mondatok, amiket az ember utólag nagyon megbán. Katie Hopkins, brit publicista, és mestertroll is így érezhet most egy súlyos ígéretével kapcsolatban.

London új polgármesterének megválasztása előtt, a konzervatív jelöltet, Zac Goldsmithet támogató Hopkins azt írta a Daily Mailben megjelent cikkében, hogy ha a munkáspárti Sadiq Khan nyer, akkor anyaszült meztelenül, egy kolbásszal a fenekében fog végigfutni London belvárosának forgalmas utcáján, a Regent Streeten.

Fogadalmát a Twitteren is közzétette, majd később többször megerősítette, hogy állni fogja a szavát. Aztán úgy adódott, hogy pénteken Khan nyert a választáson. Hopkins sok mindenről posztolt azóta, de a kolbászos fogadalma teljesítéséről egyelőre semmit.

Igaz, ha valóban végre akarja hajtani meztelen vesszőfutását, az újságírónőnek egy megfelelő tervet kell kieszelnie, hogy közszeméremsértés miatt ne gyűljön meg a baja a törvénnyel is.

Dan Hodges, a Telegraph újságírója 2012-ben hasonlóan felelőtlen fogadalmat tett. Azt mondta, ha a szélsőséges UKIP 6 százalék fölött teljesít a következő választáson, meztelenül vonul végig London belvárosán. Tavaly a párt bőven megugrotta ezt a szintet, Hodges pedig végül alsónadrágban vonult végig a forgalmas utcákon, s közben 2000 fontot (közel 800 ezer forintot) gyűjtött jótékony célra.

(Telegraph)