Már megint dühít az időjárás? Itt egy telefonszám, ahol bármikor meghallgatnak

Legalábbis az ausztrálok már örülhetnek, soha többé nem kell magukban tartaniuk, ha már megint eláztak vagy leégtek.

Kicsit borús az idő odakinn, úgyhogy valószínűleg már el is kezdődött a szokásos

Vannak, akik megszállottan szeretnek az időjárásról beszélni, mind ismerünk egy

típusú embert. Nos, Ausztráliában már rájuk is gondolnak, a Weather Vent egy sydney-i művész, Angela Garrick agyszüleménye. A szolgáltatás azért jött létre, hogy segítse azokat a modern ausztrálokat, akiket izgalomba hoz az időjárás.

Sokszor ha egy vihartól nyugtalanná válok vagy leégek a strandon, csak panaszkodni akarok valakinek. Így jött a szolgáltatás ötlete. Kis dolgok is befolyásolhatják az érzelmi állapotunkat, beszélgetni az időjárásról elcsépeltnek tűnhet, de igazából lényeges és meghatározza a pszichés állapotunkat

– mondta Garrick a Mashable-nek.

A művésznő így hirdeti a Weather Vent-et:

Azaz a Weather Went támaszt nyújt, ha nincs kihez fordulnod, amikor a szülinapi bulid meghiúsul egy vihar miatt. Micsoda megkönnyebbülés.

A szolgáltatás megálmodója azt is hozzátette, hogy idősek és fiatalok egyaránt telefonálnak, előbbiek inkább egészségük vonatkozásában, utóbbiak pedig azért, mert valamelyik programjukat keresztülhúzta a rossz idő.

Ha nincs kivel megbeszélned, hogy esik ez a fránya eső, akkor vagy kezdj el ausztrál eladó házakat nézni vagy készülj fel egy kicsivel magasabb telefonszámlára.

(Mashable)