Elnézést kért az EODM énekese a Bataclan gyanúsításáért

A klub biztonsági embereit mószerolta korábban Jesse Hughes, de a Bataclan megvédte őket. Most bocsánatkérésre kényszerült.
Kapcsolódó cikkek

Jesse Hughes, az Eagles of Death Metal frontembere sajnos ismét bebizonyította, zenekara miért nem volt képes korábban világhírt elérni, amikor olyasmiket mond, hogy a párizsi Bataclan klubban gyanúsak voltak a biztonságiak. A klub ezt persze határozottan visszautasította és higgadtságra szólított fel, amit végre Hughes is meghallgatott.

Azt írja a Guardian, hogy Hughes egy közleményben kért elnézést a francia néptől, a Bataclan személyzetétől és biztonsági embereitől, a rajongóktól, családjától, barátaitólés mindazoktól, akiket megbántott. A kőkeményen konzervatív amerikai Fox Newsnak adott interjúban elmondottakat alaptalannak minősítette.

A Bataclan koncertteremben kilencvenen haltak meg november 13-án, amikor iszlamista fegyveresek bejutottak oda és vérfürdőt rendeztek. A klub korábban is vehemensen tagadta Hughes állításait a személyzettel kapcsolatban, és állította, hősiesen viselkedtek a kidobók. Az énekes egyébként többször elmondta, hogy pszichológiai kezelésre szorul, annyira megrázta a mészárlás, és amiket mond, azokért 100 százalékosan ő a felelős, nem az együttes.