A világ leghülyébb kifogásával védekezik a bíróságon egy dúsgazdag erőszaktevő

Van egy mondat, amit már mindenki hallott, de senki sem gondolta volna, hogy egyszer egy bíróságon elhangzik.

Általában gúnyos reakcióként szokott elhangzani, amikor egy férfi azt mondja, hogy véletlenül lépett félre: „igen, és hogyan történt? Ráestél és beleakadt a farkad?”

Abszurd felvetés, egy milliomos, londoni ingatlanfejlesztő, aki egy tini megerőszakolása miatt áll bíróság előtt, mégis ezzel védekezik. A 46 éves Ehsan Abdulaziz a vád szerint a lakásában mászott rá egy tizennyolc éves lányra, aki a kanapén aludt.

A történet tavaly augusztusban kezdődött. Abdulaziz egy felkapott londoni klubban futott össze egy régi ismerősével, és annak barátnőjével, a későbbi áldozattal. Az este végén felajánlotta a lányoknak, hogy hazaviszi őket az Aston Martinjával.

Végül azonban mindhárman a férfi lakására mentek, ahol az áldozat lefeküdt a kanapéra aludni, míg a férfi és a régi barátnő a hálószobába mentek és lefeküdtek egymással. Az áldozat az után csak annyira emlékszik, hogy kora reggel arra ébredt, hogy a férfi rajta fekszik, és megpróbál beléhatolni.

A lány megijedt, és mivel a hálószobában alvó barátnőjét nem tudta felébreszteni, felhívta két barátját, aztán a rendőrséget is. Amikor a helyszínre érő rendőrök letartóztatták, Abdulaziz azt mondta a lánynak: „be is kell majd ám bizonyítanod!”

A rendőrségen a férfi először az vallotta, hogy reggel, fél hat körül kiment a konyhába egy pohár vízért, és amikor a nappaliban ki akarta kapcsolni a tévét, a lány volt az aki magához húzta őt, és a lábai közé irányította a kezét. Abdulaziz azt állította a lány épp attól dühödött be, hogy elutasította őt, és azt mondta, inkább hív neki egy taxit.

Májusban azonban a DNS tesztek bebizonyították, hogy az áldozat testén, és vaginájában is ott voltak a vádlott spermanyomai. Abdulaziz ekkor megváltoztatta a sztoriját. Azt mondta, hogy épp azelőtt fejezte be a szeretkezést a hálószobában a barátnővel, hogy kiment a vízért. Ekkor még mindig erekciója volt, és a kezén, illetve a péniszén is volt sperma. Azt mondta, hogy a 18 éves lányra akkor kerülhetett az ondóból, amikor megpróbálta őt magára húzni: „ráestem, és a péniszem valahogy beakadhatott a vaginájába” – állította.

Az ügyész a bíróságra bízta, hogy megítélje Abdulaziz sztoriját. A tárgyalás folytatódik.

(via Independent.ie)

Címkék: