Túlélt egy balesetet, majd halálra gázolták, amikor visszament a táskájáért

Majd egy autós még egy intézkedni megálló rendőr autójába is nekirohant egy terepjáró az amerikai autópályán.

Csodával határos módon élve, csak néhány karcolással szállt ki egy 25 éves amerikai nő az autópályán felborult autójából, de aztán halálra gázolták, amikor visszament, hogy magához vegye a táskáját – jelentette a helyi sajtó.

A baleset vasárnap hajnali négy órakor történt Long Islanden, amikor a barátaitól hazafelé tartó Brittany Leith nekiütközött a középső elválasztókorlátnak és a beton akadályon autója a feje tetejére állt – írta a New York Post. A nő ki tudott kászálódni a roncsok közül, és segítőkész autósok támogatásával kiment a pálya jobb oldalára.

Majd miután biztonságba jutott, közölte, hogy vissza kell mennie autójához, hogy kivegye onnan a táskáját. Hiába kérlelték, hogy ne tegye, a nő átvágott a sötét autópályán a kivilágítatlan autóhoz, de amikor odaért, egy érkező autós elgázolta.

A sofőr a rendőröknek elmondta: a jobb sávban haladt, amikor meglátta az út szélén álló autókat, és átsorolt a belső sávba, ahol nem látta sem a nőt, sem autóját. A meg nem nevezett sofőr ellen nem indított eljárást a rendőrség a gázolás miatt – jelentette a Fox News.

Szintén nem indítanak eljárást az ellen a sofőr ellen, aki terepjárójával nekiütközött egy intézkedni megálló rendőr autójának, pont akkor, amikor a járőr ki akart szállni a járműből. A rendőrt hátfájással és zúzódásokkal szállították kórházba.

Leith egy hároméves kislányt hagyott maga után, akit egyedül nevelt, miután nemrég elvált férjétől  – mondta el a Postnak a nő nagymamája. Claire Hansen egyben felvetette: az unokáján segítő emberek miért csak kérlelték, miért nem állították meg erőszakkal, amikor elindult vissza az autójához.