Viszkit itatott tízhónapos fiával, a fogzási fájdalom ellen

A gyereket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. Az amerikai anyáról készült letartóztatási fotó pedig nem is lehetne tökéletesebb.

Gyermek veszélyeztetése, valamint súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást egy 28 éves arkansasi anyuka ellen, aki viszkivel itatta meg kisfiát, hogy csillapítsa fogzási fájdalmait – jelentette a The Smoking Gun, a rendőrségi jelentésre hivatkozva. Lori Sheppard a nyomozóknak elmondta: hiába adott tízhónapos gyermekének fájdalomcsillapítókat – Motrint és Tylenolt – azok alig hatottak.

Ekkor anyjától kért tanácsot, aki a Magyarországon is közismert régi módszert javasolta: dörzsölje be alkohollal a kisgyerek ínyét. Sheppard azonban kicsit félreértette anyja tanácsát, és bourbon viszkit rakott a gyerek cumisüvegébe, és megitatta Ronalddal az alkoholt.

Nem sokkal később a gyereket eszméletlen állapotban találták meg a járókájában. Gyorsan egy közeli kórházba szállították, ahonnan mentőhelikopterrel vitték egy jobban felszerelt gyermekkórházba, ahol sikerült stabilizálni állapotát.

A rendőrséget a kórház értesítette, miután a gyerek vérében alkoholt találtak. Lori Sheppard először tagadta, hogy ő adott volna szeszt a gyerekének, de később beismerte, hogy viszkit rakott a fiú cumisüvegébe. A nőt őrizetbe vették, a róla készült letartóztatási fotó pedig nem is lehetne tökéletesebb. Azon ugyanis az alábbi szöveg olvasható: „Finomabban szólva: ostoba vagy!”