Megölte nagyanyját, mert a vacsora közben kifújta az orrát

A 35 éves amerikai férfi egy kalapáccsal verte agyon a 84 éves nőt, akire azért ideges volt, mert kilyukasztotta egyik kabátját.

Egy kalapáccsal verte agyon 84 éves nagymamáját egy 35 éves minnesotai férfi, aki azért támadt rá az idős nőre, mert kifújta az orrát vacsora közben – jelentette a The Smoking Gun, a rendőrségi jelentésre hivatkozva. Timothy Robert Steele ellen hirtelen felindulásból elkövetett emberölés vádjával indítottak eljárást az október 15-én, Farmington városában történt eset miatt.

A rendőrséget a férfi anyja – az áldozat lánya – hívta ki. Amikor a rendőrök megérkeztek, Steele a nappali kanapéján ült, és „nyugodt, összeszedett” férfi közölte velük: „Megöltem a nagymamám”.  Jogainak ismertetése után elmondta, hogy idegesítette, hogy nagymamája az orrát fújta vacsora közben, ami után folyamatosan „takonyszagot érzett” a szájában.

A rendőrségi jelentés szerint Steele azt hitte, ha megöli a nőt, akkor majd nem fogja érezni a takonyszagot. Elmondása szerint hét-nyolc alkalommal verte fejen a 84 éves nőt, akinek holttestét a rendőrök egy emeleti hálószobában találták meg.

A férfi akár negyven évig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják az ellene felhozott vádban.