12 órát élt túl a jeges folyóba zuhant autóban egy kisbaba

Az éjszaka, egy hídnál baleset szenvedett autót csak másnap délelőtt vette észre egy horgász. Az autót vezető 25 éves nő nem élte túl az esetet.
Kapcsolódó cikkek

Csak a szerencsének köszönhetően maradt életben egy 18 hónapos kislány az amerikai Utah államban, miután az autó, amiben utazott, egy hídról egy kis folyóba zuhant, fejjel lefelé állva meg a jeges vízben – jelentette a helyi sajtó. A baleset az esetet vizsgáló rendőrök szerint helyi idő szerint este fél 11 körül történhetett. Az autót csak másnap délelőtt 10 órakor fedezte fel egy horgász.

Egy, a hídhoz közel lakó ember a rendőröknek elmondta: az éjszaka hallott egy csattanást, de amikor kiment megnézni, hogy mi történt, semmit sem látott. A rendőrök elmondása szerint az autó olyan helyen állt meg a folyóban, ahol lehetetlenség volt az útról észrevenni.

Az autót vezető 25 éves nő, a kisgyerek anyukája, a becsapódáskor meghalt, de a gyerekülésben lévő kislányt túlélte az éjszakát az autóban, ahol fejjel lefelé töltött el több mint fél napot. A gyereket egy Sal Lake Cityben található kórházba szállították, ahol a beszámolók szerint „kritikus, de stabil” állapotban fekszik.