Anyja holttestével ment a bankba pénzt felvenni

A pár nappal a 91. születésnapja előtt meghalt nő a rendőrség gyanúja szerint már nem élt, amikor fia egy tolószékbe ültetve bevitte a bankba.
Kapcsolódó cikkek

Az amerikai Minnesota államban élő férfi két hete jelentette be, hogy a vele együtt élő anyja elhunyt. Amikor a rendőrök kiérkeztek a David Venzo házához, ürülék és vizelet szaga fogadta őket a nő szobájában. A Fox9 televízió híradójában megjelent beszámoló szerint a nő csizmáján emberi ürüléket találtak.

A hatóságok nyomozást indítottak Venzo ellen, és akkor kiderült, hogy hét órával azelőtt, hogy bejelentette anyja halálát, a nővel együtt elment egy közeli bankba, ahol 850 dollárt vett fel a nő számlájáról. A rendőrség gyanúja szerint azonban a nő akkor már valószínűleg halott volt.

A rendőrségi iratok szerint a bank alkalmazottjai nem tudták megállapítani, hogy életben volt-e. A dolgozók elmondása szerint a tolószékben ülő nő egyszer sem mozdult meg, és nem tudták megmondani, hogy egyáltalán lélegzett-e. Egy szomszéd, aki látta őket elindulni a bankba, szintén az közölte, hogy “nem tudja, hogy csak eszméletlen volt, vagy halott”.

A Fox9 beszámolója szerint Venzo ellen már korábban is indítottak vizsgálatokat a helyi hatóságok, annak gyanújával, hogy a férfi pénzügyileg kihasználja idős anyját, akinek a számlájáról több millió forintnak megfelelő összeget emelt le. Ugyanakkor a televízió híradója arról nem tett említést, hogy a vizsgálatokból vádemelés is lett volna.