Segített négyéves fia megerőszakolásában egy anya

Lefogta a kisgyereket, hogy a fiú mostohaapja meg tudja erőszakolni egy börtön látogatószobájában.
Kapcsolódó cikkek

A támadás idején négy éves kisfiút anyja, Sabrina Bonner még 2010 februárjában vitte be a Franciaország keleti részén található Toul börtönbe, meglátogatni a családon belüli erőszak miatt ott büntetését töltő élettársát. Az anyja és a kisgyerek egy látogatószobában találkozott Lionel Barthelemy nevű férfival, aki a szobában megerőszakolta a kisfiút, az anya segítségével – írta a TheLocal című lap francia kiadása.

A pár ellen a héten indult per ügyészei szerint a szoba ajtaján lévő ablakot fekete szemeteszsákkal takarták el, majd a nő bekötötte fia szemét, egy székre térdeltette, majd lefogta a kezét, miközben Barthelemy megerőszakolta. Ráadásul ezt egy nap két látogatás alkalmával is megtették.

Bonner bevallotta azt is, hogy 2009 és 2011 között többször is erőszakoskodott a kisfiúval, azokat mobiltelefonján videóra vette, majd a felvételeket becsempészte a férfinak a börtönbe. Volt, hogy a férfi a cellában tartott mobilján hallgatta végig az egyik ilyen támadást – közölte a Local.

A nő 2011 májusában adta fel magát a rendőrségen, nem sokkal azelőtt, hogy élettársa büntetése lejárt. Bonner állítása szerint a férfi fenyegetései hatására követte el a fián végrehajtott nemi erőszakokat.

A most 25 éves nőt, és a 31 éves férfit akár húsz évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják őket az ellenük felhozott vádpontokban. Az érintett francia börtön szintén perre számíthat az eset miatt.