Fenekével törte be a szélvédőt egy meztelen férfi

A Chicagóban autózó férfi először nevetett az autók közt pucéron szaladgáló fiatalon.
Kapcsolódó cikkek

Azután már egyáltalán nem nevetett, amikor az anyaszült meztelen férfi teljes erőből felé kezdett el sprintelni, majd egy ugrás után fenékkel előre a szélvédőjében landolt. Tom Carideo a Chicago Tribune-nak elmondta: azonnal magához vette az autójában lévő hokiütőt, készen arra, hogy ütni kezdje az „őrültnek tűnő” pucér férfit, aki a meztelen fenekével bezúzta a szélvédő jobb oldalát.

A hátsójából erősen vérző fiatal azonban nem támadt rá, hanem elfutott a helyszínről. Carideo követni kezdte, miközben felhívta a rendőrség. A férfi elmondása szerint a meztelen férfi egy kereszteződés közepén kezdett el táncolni, majd beugrott egy pocsolyába, és inni kezdett belőle. Végül megérkeztek a rendőrök, akiknek csak azután sikerült lefogniuk a férfit, hogy többszöri felszólítás után elektromos sokkolóval bénították meg. A rendőrök több háztömbnyire találták meg ruháit, egy virágágyásban.

Mint kiderült, Sam Schauernek hívják, 22 éves és Massachusetts államból érkezett Chicagóba. A rendőrség szerint a meztelen rohangálás alatt részeg lehetett, valamint valamilyen hallucinogén hatása alatt állt. Schauer ellen több vádpont alapján indítottak eljárást. Az eset egyébként egy zenei fesztivál közelében történt, de a Tribune cikke nem említi, hogy a fiatal azon vett volna részt.