Ufót videóztak Hatvanban

A heol.hu szerkesztőségéhez juttatta el a lap egyik olvasója az alábbi felvételt.

A hatvani bányatónál készült az a felvétel, amin mintha (mintha!) ufók szálldosnának a Heves megyei város felett.

Az azonosítatlan repülő tárgyakat a heol.hu egyik olvasója örökítette meg. Az olvasó egy leírást is csatol a video linkjéhez:

„Egy elég furcsa dolgot sikerült rögzítenem a kamerámmal 04.28.-án, vasárnap, a hatvani bányatónál. Ami azt illeti, nem is egyet. A pontos időt nem tudom, de olyan 17:35 körül járhattam azon a részen, a felvételt egy mólóról készítettem. Sorba jártam végig a parti mólókat, hogy melyikről lehetne a legszebb szögből felvételt készíteni a tóról. A videóról annyit kell tudni, hogy 60FPS beállítással készült, tehát lassított felvétel! (…)

Az első objektum tökéletesen látszik, ahogy elhalad a felvételen. A második csak akkor tűnt fel nekem, miután képkockánként néztem vissza a felvételt. Az sokkal gyorsabban halad, mint a másik, szinte csak egy villanásnak látszik, de a mellékelt felvételen jól látszik.

A gyorsabbik 17 és 19 másodperc között jelenik meg, a másik pedig 18 másodperc környékén bukkan fel a távolban a felhők közül és ennek a mozgása a 30-adik másodpercig látható. Egyelőre még senki nem tudott rá ésszerű magyarázatot adni, hogy mik is lehetnek ezek, mindenesetre örülök, hogy sikerült megörökítenem!”

Címkék: ufo