Gépfegyvert ragadtak, mert nem volt csirkeszárny

Az apa-fiú páros nagyon kiborult azon, hogy rendelésük egy részét nem kapták meg.
Kapcsolódó cikkek

Az ifjabbik és idősebbik Antonius Hart egy hete döntöttek úgy, hogy Memphis egyik gyorséttermére bízzák aznapi vacsorájukat. Jóval a távozás után azonban arra kellett rádöbbenniük, hogy az alkalmazottak – visszaélve ételrendelési bizalmukkal – kihagyták a csomagból a csirkeszárnyakat.

Míg a legtöbben valószínűleg legyintenénk, esetleg lemondóan elhatároznánk, hogy az adott étterembe többé nem térünk vissza, az apa-fiú páros azon kisebbséghez tartozik, amelynek megéri oda-vissza kocsikázni egyet, hogy csak azért is hozzájusson a nehezen megkeresett pénzen vételezett termékek minden egyes darabjához. Igaz, az apa-fiú páros még e kisebbségen belül is kisebbségben van.

Ugyanis visszaérkeztükkor a pénztáros bár oda kívánta adni a hiányzó csirkeszárnyakat, a két férfi azonban több húst követelt, hiszen az alkalmazottak hibájából nekik időt és benzint nem kímélve kellett furikázniuk. Hogy kellő hangsúlyt adjon szavainak, az idősebbik Antonius megvillantott egy AK-47 félautomatát is.

A pénztáros hamar belátta, hogy kinek van igaza, s hogy a rendeléssel minden rendben legyen, visszatért a konyhába – ahonnan persze azonnal hívta a rendőröket. Mindkét férfit letartóztatták.