A szemétledobóba menekült barátnője elől

Az orosz férfi egy szibériai panelház nyolcadik emeletén ugrott be a csőbe. Szerencséjére három emelet után elakadt.
Kapcsolódó cikkek

A 31 éves férfit a tűzoltóknak kellett kiszabadítani, akiket a Tyumen városában lévő ház lakói hívtak ki, miután meghallották kétségbeesett kiabálását a falak mögül – jelentette a Moscow Times. A meg nem nevezett férfit gépekkel kellett kivágni a csőből az ötödik emeleten, ahol csak a fejét lehetett látni a szemétledobó nyílásában.

Természetesen az eset felkeltette a rendőrség figyelmét is, akik nagyon kíváncsiak voltak arra, hogy mégis mit keresett a szemétledobóban. A férfi a rendőröknek elmondta: összeveszett a barátnőjével, akivel az egyik nyolcadik emeleti lakásban laknak, és a lány, illetve a vita elől menekült a csőbe.

Az azonban nem derült ki, hogy min vesztek össze annyira, hogy nem látott más megoldást, minthogy a szemét közé vesse magát. Az esetről szóló beszámoló arra nem tért ki, hogy a barátnő otthon volt-e akkor, amikor barátját kivágták a szemétledobóból, így nem tudni, hogy megerősítette-e történetét.

A férfi nem szenvedett komolyabb sérüléseket, és másnap már dolgozni is tudott.

A vészhelyzetekkel foglalkozó orosz minisztérium helyi irodája weboldalán felhívta a figyelmet arra, hogy a helyi tűzoltók már nem először hajtottak végre hasonló mentést. Pár éve már ki kellett szabadítaniuk egy szemétledobóba szorult embert, és az az eset is szerencsésen ért véget.