Gyógyító kép (Nemzetnek is, nem csak embernek!)

Szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Lajos és László közvetítésével gyógyítja testedet és nemzetedet.
Kisvárda, 2016. szeptember 11. Tőkés László református püspök, európai parlamenti képviselő, az alapítvány névadója (b) gratulál a XXII. Tőkés-díj kitüntetettjének, Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebésznek az elismerés átadása után a kisvárdai református templomban 2016. szeptember 11-én. MTI Fotó: Balázs Attila

Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Lajos és László közvetítésével gyógyítja testedet és nemzetedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Lajost és Lászlót magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod, hogy meddig/ és kérd a gyógyító energia áramlását. Lásd, érezd, ahogy Lajos és László közvetítése által feléd, beléd áramlik ez a csodálatos energia. Lásd, érezd, hogy átjárja tested minden sejtjét és egyre jobban, majd tökéletesen érzed magad.

A gyógyítás befejeztével mondj köszönetet. Fontos tudnod, hogy az energia a kép használatátkövetően még 12 óráig gyógyít téged és nemzetedet, viszont, ha ezt víz éri, akkor az lemossa rólad. Ezért ajánlatos a gyógyító képet fürdés után használni.