A fideszes polgármester szerint Izrael állhat a párizsi terrortámadás mögött

Szentgotthárd kormánypárti polgármestere szerint azonban nem egyedül csinálta Izrael, hanem bizonyos üzleti körök.

Szentgotthárd kormánypárti polgármestere szerint azonban nem egyedül csinálta Izrael, hanem bizonyos üzleti körök.

Huszár Gábor Szentgotthárd polgármestere szerint „bizonyos üzleti körök”, valamint a zsidó állam állhat a párizsi terrortámadások mögött. A városvezető erről az önkormányzat november 16-i bizottsági ülésén beszélt. Hangfelvétel is készült, amit a nyugat.hu hozott nyilvánosságra.

Annyit tőlem mindenki fogadjon el, hogy az, ami Párizsban történt, az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy bizonyos üzleti körök, és én itt kimondom, aminek a hátterében nagy valószínűséggel akár a zsidó állam is állhat, a keresztény Európát az iszlám ellen akarja hangolni, mondja Huszár.

Szentgotthárd erőforrás bizottsága az előtt a testületi ülés előtt ült össze, amelyen arról kellett dönteni, hogy létesüljön-e téliesített menekülttábor Szentgotthárdon.

A polgármesternek itt kezdtek el szárnyalni a gondolatai, hamar odáig jutott, hogy „menekülttábor, iszlamista terroristák, Izrael, bizonyos pénzügyi körök”.

A hangfelvételből kiderül, a városvezető arról győzködi a képviselőket, szavazzák meg a tábor tervét, mert ha nem, a város hátrányba kerülhet, ezt megjegyzi a kormány.

Ezt az egyik képviselő zsarolásnak nevezte, a voksolásnál a képviselő-testület többsége sem támogatta a tervet, így abból végül nem is lesz semmi.

Huszár 2010 óta vezeti a várost, 2014-ben kihívója sem akadt már.