Év végéig nyomozhatnak Habony Árpád nagynénjének nagyon homályos ingatlanügyében

Folytatódik a nyomozás egy nagyon olcsón eladott és 50 millió forintért többért eladott belvárosi ingatlan ügyében. Habony Árpád nagynénje járt jól.

Tovább nyomoznak az V. kerület egyik gyanús ingatlanügyében. Tavasz óta kétszer hosszabbították meg a nyomozás határidejét, az utolsó október végén járt le. A 444.hu értesülései szerint a Fővárosi Főügyészség ismét a hosszabbítás mellett döntött, az új határidő december 30-a.

2011 októberében kedvezményesen bérbe adott az V. kerület egy, a Károly körúton található helyiséget a Habony Árpád nagynénjének érdekeltségébe tartozó Classic Immo Kft.-nek. A 212 négyzetméteres ingatlant mindössze két hónappal később a szerencsés bérlő meg is vásárolhatta 52 millió forintért. Habony Árpád nagynénjének cége igazán jó üzletet csinált, ugyanis 2012 júliusában az ingatlant 102 millió forintért – tehát 50 millió forintért többért- adta el. Ekkor még Rogán Antal vezette a kerületet, aki azóta miniszterré avanzsált és a Miniszterelnöki Kabinetiroda első embere lett.

A homályos belvárosi ingatlanügyekről már többször részletesen írtunk, például itt.