Imádta családirtó fiát a lelőtt édesanya

Többször is kihúzta a bajból későbbi hidegvérű gyilkosát R. Éva - írta meg a Bors.

A Bors ismerősöktől úgy tudja, egy percre sem bánta meg tettét N. Norbert, a tatbányai családirtó. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, szombat hajnalban a tatabányai Felsőgalla utcai házban N. Norbert megölte anyja barátját, R. Sándort, majd magát édesanyját is. A kiérkező rendőrökre is rálőtt Glock típusú fegyverével, majd az albérlőkkel együtt négy órára bezárkózott a házba. Egy rokon szerint a férfi erősen ittas állapotban volt, a gyermekelhelyezésen vitatkoztak.

A Bors azt írja: N. Norbert egyik ismerősének dicsekedve számolt be hidegvérű tettéről, pedig meggyilkolt édesanyja, Éva néni rajongásig szerette őt.

“Csak az utóbbi években romlott meg a kapcsolatuk” – számolt be az ismerős. A környékbeliek úgy tudják, Éva néni és menye, Anikó vesztek össze. Szintén az ismerősök állítják: N. Norbert labilis idegzetű ember, nem értik, hogyan kapott fegyverviselési engedélyt.

N. Norbertet előzetes letartóztatásba helyezték, tettét beismerte, arra azonban bevallása szerint nem emlékszik, hogy rendőrökre lőtt volna.