Autóból mutogatta magát egy kislánynak egy szatír Győrben – fotóval

A férfi lelassított a gyerek mellett majd elővette nemi szervét. A rendőrség segítséget kér.

Keresnek a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint idén január 19-én mutogatta magát egy kislánynak Győrben. Az eset fényes nappal, délután fél 2-kor történt, a szatír a József Attila és a Tasnádi utca kereszteződésében lassított le autójával a gyerek mellett, és elővette a nemi szervét.

A szeméremsértőről mozaikkép készült. Eszerint a keresett férfi átlagos testalkatú, 40 év körüli, haja vörösesbarna, két oldalon felnyírt, a homloknál kopaszodik. Arca szögletes, álla markáns. A bűncselekmény elkövetésekor drapp színű pólót és farmernadrágot viselt. Ezüstszürke színű Ford Focus Sedan típusú, magyar rendszámú kocsival közlekedett, a rendszámban F és L betűkarakterek szerepeltek.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, aki a képen látható férfi kilétéről, tartózkodási helyéről tud vagy a bűncselekménnyel kapcsolatos információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi u. 54., tel.: 96-520-000/24-62-es mellék), névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hivószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.