Könyvből vette vallomását a szex közben gyilkoló lány

A 23 éves fiatal az igazságügyi orvos szakértőt akarta kijátszani így.

Tankönyvből kilesett válaszokkal akarta kijátszani az igazságügyi orvos szakértőt az a lány, aki két éve szex közben szíven szúrta partnerét. Bár a szakember évtizedek óta teszteli a gyilkosokat, hosszú praxisa alatt még egyetlen bűnöző sem akart ilyen trükkel túljárni az eszén – írja a Blikk.

A fiatal nő a lap szerint a gyilkosság előtt kriminálpszichológus-szakasszisztensnek tanult, így pontosan tudhatta, milyen kérdésekre milyen válaszokat kell adnia, hogy a lehető legjobb színben tüntethesse fel magát a bíró előtt. Pechjére azonban az orvos szakértőnek beugrott a szakkönyvből ismert példa. Hiába próbálkozott, úgy tudják, a szakvélemények szerint beszámítható volt, amikor megölte áldozatát. Ám a pszichológiai tesztekből az is kiderült, hogy kóros hazudozó.

A lány egyébként betegesen rajongott a sorozatgyilkosokért, a videomegosztóra sorra töltötte fel a rettegett diktátorokról szóló kisfilmeket, saját Facebook-oldalán pedig sorra idézte a gyilkosok kedvenc mondatait.

A fiatalember szülei összeroppantak a gyilkosság után. “Bár Danit semmi nem hozhatja vissza, édesanyja bízik abban, hogy igazságos ítéltet születik” – mondta dr. Soós Péter, a család ügyvédje.

A lány azt vallotta, egy turai diszkóban ismerkedett meg áldozatával, majd a férfi szobájában kötöttek ki. Állítása szerint szex közben hirtleen korábban elszenvedett borzalmak elevenedtek fel benne, ugyanis 15 évesen megerőszakolták. Támadója ellen érzett tehetetlen dühét vezette le így.