Halálra gázolta barátját, aki kiszállt mellőle, mert részegen vezetett

Hajnalban tartottak hazaféle, amikor a fiatal nő úgy döntött, inkább gyalog megy haza, mert félt beülni az ittasan vezető férfi mellé.
Kapcsolódó cikkek

A 23 éves sofőr azonban nem hagyta annyiban a dolgot, és megpróbálta rávenni a 21 éves Krystal Berkowitzot, hogy üljön be az autóba, ezért autójával követni kezdte az amerikai Long Island egyik kisvárosában hazafelé tartó fiatalt, aki már majdnem egy kilométert gyalogolt, mire utolérte – közölte a News12 televízió.

A helyi rendőrség közlése szerint Lawrence Pagano megpróbált a nő mellé húzódni, hogy beszélni tudjon vele, de a manővert nagyon elrontotta, és elgázolta Berkowitzot. Pagano azonnal értesítette a mentőket, de a súlyos fejsérülést szenvedett nő életét már nem sikerült megmenteni, és a helyszínen halottá nyilvánították.

A férfit a rendőrség letartóztatta. A CBS híre szerint egyelőre csak ittas vezetés vádjával indítottak eljárást ellene. A News12 információi szerint Paganót egy nappal később egy helyi kórház pszichiátriai osztályára szállították, ahol legalább három napot kell eltöltenie. Azt nem közölték, hogy erre miért volt szükség.