Facebook buktatta le a betörőt

Kitalálni sem lehetne ennél ostobább bűnözőt.
Kapcsolódó cikkek

Bár elsőre nem tudtuk eldönteni, hogy a vérprofik nyugodtsága vagy az ostobák vakmerősége vitte rá arra, hogy a bűncselekmény elkövetése közben jelentkezzen be a Facebook-profiljába, az utóbbira kezdtünk gyanakodni, mikor a Minnesota állambeli betörő távoztakor elfelejtett kijelentkezni. Persze lehet, hogy eredetileg a számítógépet is el akarta vinni és úgy volt vele, hogy akkor teljesen mindegy.

Bárhogy is legyen, az ostobaságot tudta fokozni, ugyanis a hitelkártyákat, készpénzt és karórát zsákmányoló úriember falára a ház tulajdonosa, James Wbood (nem a színész) kiposztolta saját telefonszámát. Az áldozat eredetileg csak abban reménykedett, hogy a betörő valamelyik ismerősétől kap visszahívást, azonban nem sokkal később maga az elkövető küldött neki SMS-t.

És most kapaszkodjon meg mindenki, aki azt hitte, hogy már elértük az ostobaság csúcsát, ugyanis kiderült, hogy emberünk nemcsak a Facebookot, hanem néhány vizes ruhadarabot is hátrahagyott, tulajdonát pedig szerette volna visszakapni.

Éppen ezért rábólintott egy találkozóra és minden bizonnyal hihetetlenül meglepődött, mikor Mr. Woods rendőri kísérettel jelent meg.