14 éves fiú kényszerítette orális szexre társát

A verés, megalázás, szexuális zaklatás a „beavatás” része volt – így védekeznek a fiúk, akik 15 éves társukat kínozták a nevelőotthonban.
Kapcsolódó cikkek

Az alig 15 éves gyerek január közepén került az új otthonba, ahol szüleiket elvesztő fiatalok élnek. Három fiatal azonnal kiszúrta magának, és közvetlen az érkezése után megverte és megrugdosta a megszeppent fiút, majd innentől kezdve folyamatosan terrorizálta – írja a Blikk. Az áldozat nem szólt a nevelőknek, amitől a brutális fiatalok még inkább vérszemet kaptak, néhány nap után már szexuálisan is zaklatni kezdték a 15 éves gyereket.

A lap úgy tudja, a főkolompos még csak 14 éves, társai 17 és 18 évesek. A megszeppent iskolást a lakásotthon egyik helyisé­gében kapták el. A 17 és a 18 éves srácok lefogták a halálra rémült fiút, és lenyomták a fejét, majd 14 éves társuk arra kényszerítette, hogy orálisan kielégítse őt. Miután szerintük már kellőképpen megalázták a gyereket, megfenyegették, hogy ha el meri mondani a nevelőknek a történteket, végeznek vele.