Kígyózó sor a Balaton felé, dugó az M3-ason

Egyébként is torlódásra készülhettek az autósok szombaton, ám a baleset rátett egy újabb lapáttal.

Baleset történt szombat délelőtt az M7-es autópályán, Érdnél, a  Letenye felé vezető oldalon – derült ki az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tájékoztatásából. Délelőtt 11:20-kor ugyan megszűnt a sávzárás, de az erős forgalom miatt továbbra is lassú a haladás a térségében.

A sztráda székesfehérvári szakaszán is türelemre volt szüksége az autósoknak, i úgyhogy dugó alakult ki. Az M7-esre már pénteken is rájárt a rúd, több baleset is történt délután, éppen, amikor emberek tömegei indultak a magyar tenger felé. A sztrádának mára sem jósoltak fényesebb napot a Balaton-átúszás miatt.

Közben hasonlóan döcögős a helyzet az M3-ason, Nyíregyháza felé. A mezőcsáti lehajtó közelében történt baleset, egy magyar és egy lengyel rendszámú autó ütközött. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a karambolban senki sem sérült meg, viszont, a helyszínelés és a műszaki mentés miatt viszont a sztrádát teljes szélességében le kellett zárni. A Nyíregyháza felé haladókat a 156-os kilométerszelvényénél  rendőrök leterelik az autópályáról és csak Hejőkörtnél, a 164 kilométerszelvényénél engedik vissza.

Címkék: balesetdugó