Bándy-ügy: titkos hangfelvétel került elő

Két, a bíróság előtt eddig ismeretlen tanú szólal meg a felvételen. Az elhangzottak szöges ellentétben állnak P. László eddigi vallomásaival – írja hétfői számában a Bors.
Kapcsolódó cikkek

A lap információi szerint a CD-n hallható felvételt a gyilkossággal vádolt P. László édesanyja kapta meg oknyomozó újságíróként bemutatkozó személyektől.

„Egyikük egy férfi, aki arról beszél, hogy a gyilkosság éjszakáján látta a fiamat és Katát vitatkozni Pécs belvárosában, a Széchenyi téren. Dulakodtak is, mire ő odament és megkérdezte Katától, hogy szüksége van-e segítségre. A lány azt felelte, hogy nem. Utána a fiam és Kata két különböző irányba távozott. A másik tanú egy hölgy, aki mindennap ott sétáltatja a kutyáját, ahol Kata holttestét megtalálták. A nő azt állítja, hogy a holttest biztosan nem hevert ott napokig, hiszen elképzelhetetlen, hogy a kutyája ne fedezte volna fel” – magyarázta a Borsnak az asszony, aki továbbra is állítja, hogy fiát valakik halálosan megfenyegették és ezért menteget másokat.


Fotó: MTI / Lendvai Péter

P. László ügyvédje, Sólymos Sára szerint a felvételen elhangzottak szöges ellentétben állnak védence eddigi vallomásaival, ezért a CD-t kizárólag a férfi engedélyével, a vele történt egyeztetés után csatolja csak a peranyaghoz.  Hozzátette: a CD akár új bizonyítási eljárást vonhat maga után.