Megtapsolták a kommandósokat a falusiak

Az emberek nem véletlenül örültek, az állig felfegyverzett rendőrök két brutális bűnözőtől szabadították meg őket.

A Békés megyei Köröstarcsán mindenki ismeri Sz. Zoltán és P. Péter nevét. A fiatalok rettegésben tartották a település lakóit. Aki meglátta őket az utcán, inkább átment a másik oldalra.

A zsaru.hu azt írja, hogy december 21-én éjjel az egyik családi ház ablakán behatolt két álarcos. A 42 éves nőt és két fiát brutális módon, egy kihegyezett seprűnyéllel és egy baltával verték össze. A rettegő áldozatok szólni sem mertek, hagyták, hogy a megalázóan röhögő bűnözők lassan összecsomagoljanak egy laptopot, majd ahogy jöttek, az ablakon át távozzanak.

A lap beszámolója szerint a zsaruk rövid időn belül kisakkozták, hogy a 19 éves Sz. Zoltán, aki „Olasz Maffiózó”-nak hívatta magát – és haverja, a 36 éves P. Péter állhat a támadás mögött. Mivel a két többszörösen büntetett férfinél fegyver is volt, a helyi rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) speciális egységét kérték fel elfogásukra.

A kora hajnali időpont, a fagyos hideg ellenére kint volt az utcán a fél falu. Pontosan tudták, kiket visznek el a kommandósok, mit csinált az a két aljas bandita, meg is tapsolták a rendőröket. Polyák Zsolt Békés megyei főkapitány a lapnak azt mondta, hasonló eljárásra, bánásmódra, rendőri fellépésre számíthat minden viharsarki bandita, a békési rémek kora lejárt.

Címkék: tek