Halálra késeltek egy rendőrnőt Szigetszentmiklóson

Az elhunytat egy sérült kollégájával együtt találták meg egy lakásban, a késelő férfi a nő élettársa volt.
Kapcsolódó cikkek

Egy rendőr meghalt, egy másik életveszélyesen megsérült eddig tisztázatlan körülmények között Szigetszentmiklóson péntekre virradó éjjel – közölték a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnál.

A két hivatásos rendőrt bejelentés nyomán egy lakásban találták meg, egyikük már nem élt, a másikat súlyos életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, állapota stabil. Az ügyészség eljárást indított ellene – mondta el Kállai Gábor, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője.


Fotó: Lakatos Péter / MTI

Két, egymással korábban romantikus viszonyban álló rendőrről van szó. A férfi több késszúrással megölte volt élettársát, majd maga ellen fordult. Mindketten hivatásos nyomozók voltak, a szigetszentmiklósi kapitányság munkatársai – értesült a hvg.hu.

Kollégáktól és szomszédoktól érkezett a bejelentés, a helyszínre érve a 35 éves nőt már holtan találták, a férfit azonnal kórházba szállították a mentők.

Pintér Sándor belügyminiszter a gyilkossággal kapcsolatban azt mondta: “valószínűleg magánéleti problémára keresték így a megoldást, ami nagyon helytelen”. Mint hozzátette, nagyon bízik abban, hogy még délután pontos információkat kapnak a helyszínről és talán kihallgatható állapotba kerül az ügy életben maradt sérültje is.

Címkék: rendőrhaláleset