Fekete lett az ünnep

Az ország különböző pontjain okozott gondot az ittas vezetés, egy nő pedig felgyújtotta magát.

Halálos diszkóbaleset történt Szegeden. Ittas sofőr által vezetett autóban halt meg egy 19 éves lány vasárnap hajnalban Szegeden. A szabadkai rendszámú autóban négy, harminc éven aluli fiatal – elöl két férfi, hátul két nő – ült. A fiatalok valószínűleg a közeli diszkóból tartottak hazafelé, amikor egy autóbusz elé hajtottak.

Halálra gázolt egy, az úttesten gyalogló 29 éves férfit egy személyautó vasárnap hajnalban Akasztón. Az elsődleges vizsgálat szerint a sofőr ittasan vezette a járművet. A 38 éves férfi autójával egy másik kocsit akart megelőzni, amikor elgázolta a vele azonos irányba gyalogló csengődi férfit.

Pécsett villanyoszlopnak ütközött autójával egy ittas vezető. A segítségére siető másik autós, szintén ivott. Ez akkor derült ki, amikor a balesetet okozó autót az útpadkáról le akarták húzni. A két férfi ellen büntetőeljárás indult.

Budapesten szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az Árpád híd budai hídfőjénél. Egy ember megsérült , a baleset miatt az 1-es villamosvonal egy szakaszán – a Bécsi úti végállomás és a Lehel utca között – átmenetileg buszok vitték az utasokat.

Szentendrén egy férfi villanyoszlopnak ütközött autójával majd eltűnt. Később a baleset helyszínétől 2 kilométerre, egy kertben megtalálták a 33 éves, sérült sofőrt, aki nem tudott magyarázatot adni arra, miért ment el a baleset helyszínéről.

Kecelen kamion és személyautó ütközött össze egy kereszteződésben. A balesetben a kocsiban ülő 45 éves férfi és egy 12 esztendős fiú sérült meg, mindketten a kiskunhalasi kórházba kerültek.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tyukodon egy 60 éves asszony harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, amikor háza udvarán felgyújtotta ruháját.