Megszólaltak a brutálisan megvert Danika szülei

Az apa azt állítja, egy ujjal sem nyúltak a 12 hónapos kisfiúhoz.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy hónapja eszméletlenül, kivert fogakkal, eltört kézzel találtak egy 12 hónapos kisbabát a Tolna megyei Magyarkeszin. A szülőket gyanúsítják a szörnyű kínzással, ám egyelőre szabadlábon védekezhetnek, Danikát és nővérét, Vivient pedig nagymamája neveli, aki elmondta, nem akarja visszaadni a gyerekeket a szüleinek, mindkettőt bűnösnek tartja.

Az idős asszony a TV2 Napló című műsorában elárulta, a három és fél éves kislányt is rendszeresen verte a menye és a fia. Danika minden nap elmondja, retteg a szüleitől és nem akarja látni őket.

A kifiú anyja és apja a Naplóban szólalt meg először. A férfi azt állítja, kételkedik a kórházi jelentések valódiságában, Danikához soha egy ujjal sem nyúltak, Vivien azonban – mint fogalmazott, “nagyon éber baba, meg kellett fegyelmezni”. Emil elmondta, nemcsak őket gyanúsítják egyedül, van egy harmadik személy is, az a férfi, aki megtalálta a 12 hónapos kisfiút eszméletlen állapotban a kertben, ahol egyébként akkor az anyuka, Barbara is ott volt.

Emil testvére, András sem tagadta, hogy a fiatal szülők, – bár látszólag szerették gyermekeiket – sajnos nem tudtak bánni velük, ezért több alkalommal rájuk kellett szólni. Többször kezet emeltek a csöppségekre, a veréseket azonban inkább nem akarta részletezni.

Hogy kik és hogyan bántalmazták Danikát, még egyelőre vizsgálják.