Havazás: több baleset a csúszós utakon

Rövid idő alatt több baleset miatt is riasztották a rendőrséget.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: fél kilenc körül Mezőkövesd és Tiszatarján között borult fel a betegszállító jármű. Az eddigi adatok szerint egy súlyos, öt könnyű sérültje van a balesetnek, és megsérült a mentőautó kéttagú személyzete is.

Nyékládháza és Mályi között is árokba csúszott egy autó, és Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton is karambolozott egy kocsi – tette hozzá a szóvivő.

Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek, amikor összeütközött két személyautó szerda délelőtt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a taktaharkányi elágazásnál. Az elsődleges adatok szerint egy személyautó előzni kezdett az említett szakaszon, azonban a manőver közben megcsúszott és nekiütközött a másik, ekkor már mellette lévő gépkocsinak. Mindkét jármű az árokban landolt.

Pest megyében kamionnal ütközött egy autós szerda reggel. Az elsődleges információk az Alsónémedi felől az M5 autóút felé közlekedő nő eddig ismeretlen körülmények között megcsúszott, így történt a karambol. A sérült sofőr mentése teljes útzár mellett jelenleg is tart – tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Címkék: baleset