Mélyhűtőbe rejtette feldarabolt anyja holttestét

Rettenetes gyilkosságot vallott be Kaliforniában egy 18 éves fiatalember.

Azt állította, megölte az anyját, majd fűrésszel feldarabolta, a testrészeket pedig a mélyhűtőbe rejtette. A rendőrségen önként jelentkező fiúnak kezdetben nem hittek a nyomozók, főleg azért, mert úgy tűnt, mentálisan sérült – írja a manna.ro.

A Los Angeles-i lakásba kiszálló helyszínelőket azonban vérfagyasztó kép fogadta: a ház tele volt vérnyomokkal, a hűtőben pedig megtalálták a feldarabolt anya holttestét. A gyilkos, Moise Meraz-Espinoza mutatta meg a rendőröknek a tíz darabból álló testet.

A vizsgálatok során megállapították, hogy a fiatalember feltehetően a kádban fűrészelte szét az anyját, a fürdőszobában ugyanis több vérnyomot fedeztek fel, mint a lakás többi részében.

A gyilkosság napján az épület tulajdonosa, ahol anya és fia lakott, furcsa zajokat hallott, megpróbált bejutni a lakásba, sikertelenül.

A családot sokkolta a hír, elmondták, tudtak arról, hogy a fiú depresszióval küszködött autóbalesetben elhunyt kedvese miatt, azt azonban egy pillanatig sem feltételezték, hogy saját anyja ellen fordul.

Címkék: gyilkosság