Megöltek egy férfit Csömörön

Elfogták a gyilkosság gyanúsítottját.; a fiatal férfi beismerte tettét, kiderült, szerelemféltés állt a bűncselekmény hátterében.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az 52 éves áldozat családi házához a 37 éves férfi, és az áldozat volt felesége együtt érkeztek vasárnap, majd amikor a házigazda ajtót nyitott, a fiatalabb férfi azonnal többször szúrt. A támadó és élettársa ezután egy taxival Budapestre mentek, ott fogták el őket a fővárosi rendőrök. A gyilkossággal gyanúsított férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, őrizetbe vették, indítványozták, hogy a bíróság helyezze előzetes letartóztatásba – tette hozzá. A szóvivő elmondta: egyelőre úgy tűnik, szerelemféltés áll a bűncselekmény hátterében, de még folyik a nyomozás.

Mint ismert, vasárnap este a szomszédok értesítették a rendőrséget, mert nagy lármát hallottak a szomszédos családi házból. A rendőrök az előszobában találtak rá az 52 éves földön fekvő férfire, akit késsel sebesített meg a támadója. A sérülthöz mentőt is riasztottak, de már nem tudták megmenteni az életét.

Címkék: