Prostikkal akasztatta fel magát a Deutsche Bank londoni alelnöke

Colin Birch pár nappal leváltása után felbérelt két prostituáltat, hogy segítsenek neki “egy kis fojtogatós szexjátékban”, de a gyanútlan nők asszisztálásával végül öngyilkosságot követett el.

A 44 éves, nős, kétgyermekes Colin Birch pár napja még a londoni Deutsche Bank alelnöke volt. Pénteken, pár nappal kirúgása után két gyanútlan prostituáltat bérelt fel, hogy asszisztáljanak öngyilkosságához. A férfi a nőknek végig azt színlelte, hogy csak “kivégzőset játszanak”, de közben valóban felakasztotta magát egy fára.

A nők később a kihallgatáson azt vallották, Birchtől azt a feladatot kapták, játsszák el, hogy ők a hóhérai, majd alig egy percre hagyták magára, és mikor visszajöttek, látták, hogy a férfi kirúgta maga alól a lépcsőt és valóban megfulladt. A két prostituált mindent megtett a férfi újjáélesztésére, ami a helyszínen lehetséges volt – egyikük mesterséges lélegeztetést is alkalmazott -, de nem sikerült megmenteniük.

Egy rendőrségi forrás úgy fogalmazott: “A lányok szerint felhasználta őket, hogy segítsenek neki az öngyilkosságában, anélkül, hogy tisztában lettek volna vele, mit tesznek. Szóval ez így egyfajta ‘prostik általi halál’ volt” – célzott az informátor az akasztásos kivégzéseknél használatos “kötél általi halál” definícióra.

Címkék: