“Köszönd meg, ha megvár a busz”

Kedves figyelők! Szeretnék megosztani egy pénteki esetet az oldal olvasóival. Ezt talán közelebb visz mindenkit ahhoz, hogy miért olyan az

Kedves figyelők!
 
Szeretnék megosztani egy pénteki esetet az oldal olvasóival.
Ezt talán közelebb visz mindenkit ahhoz, hogy miért olyan az általános vélekedés a vállalatról amilyen.
 
Pénteken hazafele utaztam a 20-as autóbuszon. A vonalon nemrég új arcok jelentek meg sofőrként, amin ugyan meglepődtem, de nem tartottam bajnak. Az Erdősor út-i megállóban (mivel végállomásnak van hívva) mint mindíg most is több időt töltött a busz. Kissé távolabb van a piros 20-as megállója, ahonnan egy nő futott a buszunk felé. Mikor már csak méterekre járt a busztól, megszólalt a jelző, és azonnal zárodtak az ajtók is. Szegény lendületből még a középső ajtóig futott, mikor még a busz el sem indult. Lehetetlen, hogy a sofőr nem látta. Busz ki a megállóból, és ment. Miért törődjön az utassal… BPO-601 07.11.09. 16:00 Erdősor út. Nem az első, és nem is az utolsó akivel hasonló történt. Ezt korábban valaki már a buszon belül meg is örökítette, amit sikerült pár hónapja lefotóznom. Most is ugyanaz a busz. MIlyen furcsa… (És az utastájékoztatás csodája: Hónapok óta jár a vonalon a busz, de a táblát nem cserélték le, és még mindíg egy Moszkva tér-i végállomás szerepel rajta, és nem tudom hányas busz jelzés)
 
Az általános járművezetői hozzáállásról egy barátomat tudom idézni, aki villamosozott egy darabig: “Aki a járművön van, vagy a megállóban áll az  utas, aki fut felé, az nem!”
 
maxt