Környezettudatos vezetőké a jövő (X)

Az E.ON számára mindig is nagyon fontos volt a környezettudatosság. Üzletpolitikájának egyik fő pillére, hogy segítse ügyfeleit, és irányt mutasson számukra egy fenntarthatóbb jövő felé.

Elektromos autók – a jövőért!

Az elektromos autók térhódítása egyáltalán nem a véletlen műve. Fejlesztésük pedig szinte szükségszerű volt, hiszen a közeljövő nagy kihívásai hogy csökkentsük a légszennyezettséget, a városok zajterheltségét, a szálló por koncentrációját, és persze nem utolsó sorban az üvegházhatást előidéző gázok kibocsátását is. Ezek a gépjárművek érdekes módon kevesebb alkatrészt tartalmaznak, így szervizelésük is egyszerűbb és gyorsabb. Nem beszélve arról, hogy fenntartásuk és üzemeltetésük is jóval olcsóbb, így igazán gazdaságosak.

E-flotta – az előnyökért!

Az E.ON E-flotta szolgáltatását havi díjas konstrukcióban kínálja vállalkozások és önkormányzatok számára..

Mik is a legnagyobb előnyei az elektromos meghajtású flottának?

Teljeskörű szolgáltatás

Mindig tartunk egy kicsit az újtól, így biztosan számos kérdés felmerülhet, hogy mégis mivel adhat többet az elektromos autó, mint egy benzines vagy dízeles?

Tudtad?

Az e-autók nagyvárosi környezetben, dugóban is kevesebbet fogyasztanak, mivel a fékezésekből származó energiát is hasznosítják.

 

Sok vezetőnek elengedhetetlen a sebesség kérdése. Tényleg igaz, hogy az elektromos autó lassú?

Míg régen elektromos autó a golfkocsi volt, addig mára a legnagyobb autómárkák autóit vehetjük meg elektromos változatban. A Nissan LEAF vagy egy BMWi3 könnyedén otthagyja a lámpánál a hagyományos autók nagy részét,  igazi élmény vezetni.

Tudtad?

Tesla Model S egyes típusainak 2,8 mp-es 0-100 km/h-ra gyorsulása

Az önkormányzatoknak is tökéletes választás az E-flotta, hiszen előre tervezhető költségei nagyban megkönnyítik a munkát. Ráadásul az E.ON az önkormányzatok számára komplex szolgáltatást nyújt: az elektromos autók használatának biztosításán túl teljeskörűen ellátja az üzemeltetési feladatokat, illetve igény esetén az elektromos autók töltését biztosító töltőállomások kialakítását és üzemeltetését is vállalja.

A szolnoki önkormányzat és intézményei már lassan két éve élvezik az E.ON E-flotta előnyeit.

 „A felelősségünk nem csupán a jelennek kell, hogy szóljon, hanem a jövőnek is elszámolással tartozunk. Az elektromos autók gazdaságosak, nem bocsátanak ki káros anyagot, csendesek, s ami a legfontosabb: többet és többször tudunk eljutni ügyfeleinkhez a költségek emelkedése nélkül. Márpedig egy közpénzből gazdálkodó önkormányzat számára rendkívül fontos a takarékosság, a céltudatosság, s a környezet védelme. Ez vezérelt bennünket akkor, amikor igent mondtunk az E.ON-nak, s egyúttal igent mondtunk a jövőre!” – mondta el Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere.

Tudtad?

A villámtöltő állomáson kevesebb, mint 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el. A teljes feltöltés otthon 8 órát vesz igénybe, így egy éjszaka alatt megoldható.

Fantasztikus példa az együttműködésre, egy sokkal környezettudatosabb világ felé.

Az E.ON kínálatában pedig tényleg csak a legjobbak szerepelnek, így akár vállalkozóként, akár önkormányzatként összerakhatjuk a legideálisabb flottánkat!

BMW i3 – maga a dinamizmus, 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre
Volkswagen e-Golf – városon kívül is tökéletes, hiszen egyetlen feltöltéssel akár 300 kilométert is megtesz
Audi e-tron quattro – újszerű sport-SUV-modell, akár 360 lóerő teljesítménnyel és akár 400 kilométer (WLTP)* hatótávval
Nissan Leaf – elsöprő erejű gyorsulással
Nissan e-NV200 – furgon a városi közlekedésre, ideális feladatellátásra

 

Használd ki a zöld út előnyeit még ma!

E.ON E-flotta Vonal
06 30 204 4311
eflotta@eon.hu

Címkék: e flotta