Adóellenőrzés és Munkaügyi ellenőrzés

Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.

A kezdetben 1600 példányban megjelenő kiadványok az APEH és az OMMF szakembereinek közreműködésével mutatják be az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat és bírósági ítéleteket, továbbá fórumot is kínálnak az érintetteknek – tudatta lapunkkal a kiadó.

Az adó- és munkaügyi ellenőrzésektől még azon vállalkozások tulajdonosai is rettegnek, akik pedig minden tőlük telhetőt megtesznek cégüknél a szabályos adózásért és foglalkoztatásért. A legtöbb esetben az ellenőrök olyan hiányosságokat tárnak fel és bírságolnak, amelyek csupán tájékozatlanság miatt keletkeznek, és némi odafigyeléssel elkerülhetők lehetnének.

Erre igyekszik a vállalkozásokat és a magánszemélyeket felkészíteni a CompLex Kiadó két új, Adóellenőrzés és Munkaügyi ellenőrzés címeket viselő periodikái, melyek a Pénzügyminisztérium és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium irányítása alá tartozó hatóságok – APEH, OMMF – szakembereivel szoros együttműködésben készülnek.

Mindkét új szaklap 1600 példányban jelenik meg, az Adóellenőrzés 24, a Munkaügyi ellenőrzés pedig 16 oldalas terjedelemben. A kapcsolódó internetes fórum és archívum október elsejétől lesz hozzáférhető. A lapok munkatársi, szerkesztői gárdájának tagjai többek között dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője, az Adó szaklapok szerkesztőbizottságának elnöke, dr. Juhász István, az APEH Kiemelt Adózók Igazgatóságának igazgatója, az Adóellenőrzés lap szerkesztője, Papp István, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke.

Címkék: média