Csúcsra jár a MultiSoft

A MultiSoft Számítástechnikai Kft. az idei év első felében 40 százalékkal több árbevételt ért el az előző év hasonló időszakához képest.

A tavalyi év első felének árbevétele 210 millió forint volt, míg az idén ugyanebben az időszakban 300 millió forintot sikerült elérni – ismertette az adatokat Kelemen Gábor, ügyvezető. – Ebből belföldön 130 milliót sikerült realizálni, ami elsősorban szolgáltatásaink ellenértékeként jelentkezett. Az exportbevételek 170 milliót tettek ki. Úgy látjuk, a kis- és középvállalati szektor érdeklődése a kifejezetten számukra készült ERP-megoldások iránt még jó ideig nem csökken, és a kedvező trend tartós marad – emelte ki a cégvezető.

A cég várakozása szerint az idei év összes várható árbevétele 540–600 millió forint lesz. Ez jelentős növekedés az előző évhez képest, ami elsősorban új kis- és középvállalkozói körbe tartozó ügyfeleinknek (ABM Kupral, Assa Abloy, KRKA, Regitruck, Rooflite, SIAD, Wer-Ker, Ziegler stb.) köszönhető. A cég már aláírt 650 ezer euró értékű, szoftverfejlesztésről szóló szerződésállománnyal rendelkezik.

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer kifejezetten kis- és középvállalatok számára van kifejlesztve – közölte a FigyelőNettel Svéd János, a MultiSoft vezető értékesítője. Az új cégek mellett olyan régi ügyfeleink is NAV-ot használnak, mint például a Konica Minolta vagy a Metabo – tette hozzá Svéd.

Címkék: Vállalkozás