Consolidated Communications Corporation plc (3C plc) bejelentette nagykereskedelmi divíziója teljes megújítását

Új munkatársak az angol és orosz tagvállalatoknál Az angliai központú Consolidated Communications Corporation („3C plc"), amely orosz és közép-európai telekommunikációs és Internet szolgáltató vállalat bejelentette

A 34 éves Jonathan Ousey-t a vállat nagykereskedelmi igazgatójává nevezték ki, és munkahelye a 3C londoni irodájában lesz. Ousey 12 éves tapasztalattal rendelkezik, előző munkahelye a Interoute Communications Ltd and Cable and Wireless- nél volt.
Anna Selezneva (40) a 3C oroszországi nagykereskedelmi üzletágának vezetését veszi át.
Selezneva előzőleg a Teleglobe-nál, az AT&T-nél ésa Telia-nál szerzett tapasztalatot.

A 3C-nél most került sor a Prime Carrier nevű piacvezető szoftverfejlesztő cég (carrier to carrier és végfelhasználói telekommunikációs megoldások) telekommunikációs nagykereskedők részére fejlesztett MOST elnevezésű előhívókód és díjkezelő szoftverének telepítésére. Az új szoftverrendszer gyors adatkezelési tulajdonságai a szolgáltatást jóval hatékonyabbá teszik.

Graham Pollard a cégcsoport ügyvezetője kifejtette: “Ezúton is szeretném kifejezni, mennyire örülök, hogy két ilyen tapasztalt szakembert nyerhettem meg telekommunikációs nagykereskedelmi üzletágunk vezetéséhez. Munkájuk nagyon fontos szerepet tölt majd be cégünk életében: A prime Carrier szoftver lehetőségeinek hatékony kihasználásával üzletágunk bevételeinek növekedésére számítok.”

A 3C Kft.ről:
A telekommunikáció és internetszolgáltatás területén tevékenykedő 3C legfőbb célja a közép-európai országok belföldi és nemzetközi vállalati ügyfeleinek minőségi kiszolgálása, különös tekintettel a magyar és orosz piacokra. A cégcsoport leányvállalatai Moszkvában, Szentpétervárott, Budapesten, Londonban és New Yorkban működnek. A cégcsoport meglévő szolgáltatásai folyamatos továbbfejlesztése mellett olyan új megoldásokat is nyújt, mint a vezeték nélküli technológiák, VOIP, illetve IP Centrex megoldások, melyeket elsősorban a kis- és középvállalkozói kör, valamint nagyvállalati ügyfelek számára kínál.