A gardróbból a spájzon át az irodába

Megfelelő méretű buksza esetén a leghihetetlenebb márkapárosításokkal ruházhatjuk fel magunkat, és sehol sem kell lemondanunk az irigy pillantásokról.


Ferrari kasmír gyerekcsizmák
79 euró
A pénzszórást és rajongást nem lehet elég korán kezdeni, miért ne költhetnénk el már a kisbabánkra is egy kisebb vagyont, hogy kifejezzük a kedvenc autómárka, vagy Forma–1-es csapat iránti vonzalmunkat? Sebességnövekedést ugyan nem ígérnek hozzá, de biztos kényelmes ez a kis kasmír cipőcske, bársonytalppal és bőrlogóval. Legkésőbb a sikeres érettségire azért egy Scaglietti vagy egy Maranello is dukál!
www.ferraristore.com


Evian Bikini

A vénasszonyok nyarában reménykedve, vagy éppen egy egzotikus nyaraláshoz még jól jöhet ez az angol fejlesztés, amely a melltartórészben tárolt ásványvíz lehűtésével segít a megfelelő testhőmérséklet és tónus elérésében, akár a legnagyobb hőségben is. A vízszint állításával változó külső körülményekhez is alkalmazkodni lehet. Sivatagi kirándulásnál pedig egyenesen életet menthet az pár korty víz.
www.evian.co.uk


Oktoberfest pulcsi iPod nanohoz
14,50 euró

Különleges rendezvényekre alkalomhoz illő öltözet dukál, aki pedig igazán ad magára, akár még az MP3-lejátszóját is a stílusához igazítja. A Bajor fővárosban literes söröskorsók rendeléséhez és óriási fapadokon együttdülöngéléshez kötelező az Oktoberfest fantázianévre hallgató tokba bújtatni az iPodot.
www.pull-i.com

Porsche Pipe 909
350 dollár

Megszületett a leglassabb Porsche! Miért kellene pont pipázás közben lemondani az elegáns sportkocsi krómalkatrészeinek csillogásáról? Bár a gyár fejlesztőmérnökei talán kevesebb időt töltöttek ennek a pipának megtervezésével, mint a Cayman S farigcsálásával, de azért itt sem hagyták abba addig, amíg nem tudtak maximálisan elégedetten hátradőlni a stuttgarti irodában. A dohányzás és a gyorshajtás életveszélyes!
www.porsche-design.com

Kutyakamera
40 euró

Csak nehogy trójai plüsskutyának bizonyuljon a főnök által ajándékozott aranyos állatka, amit javaslata szerint a monitor tetejére tett! Érdemes alaposabban is megvizsgálni az orrát, ugyanis az irodákban a monitorok tetejét elborító szőrös állatkák egy része mostantól mellékállásban webkameraként is működik, és így akár tudta nélkül közvetítheti bárhova, ahogy gyanútlanul a munkájához nehezen kapcsolható tevékenységeket végez. Szomorú korszak köszöntött be ezzel, már a plüssállatokban sem bízhatunk, a Nagy Testvér őket is beszervezte.
www.genius-europe.com

Batman napszemüvege
29 font

Nem kötelező teljes bőrszerkóban és batmobilban járni Gotham City utcáit a megfelelő feltűnés érdekében, elég csak ezt a kis vékony napszemüveget feltenni, hogy minden járókelő lássa, igazán biztonságban van. Arról egyelőre nincsenek statisztikai adatok, hogy mennyivel nő meg a segélykérések száma a viselőinél.
www.sunblades.net

Harry Potter roppant édes csótányraja
9,50 dollár

Harry Potter igazán sokat tett a gyerekek olvasási szokásainak megváltoztatásáért, de talán még inkább hatékonyak és maradandóak a hatásai az édességiparra, a könyvben szereplő különböző – általában meglehetősen extrém-nassolnivalók közül már több is megjelent a muglik világában is. Ezúttal egy kéttagú csótányraj ropogós cukorszárnyát átharapva juthatunk az élethűen formázott gumicukor belsőhöz. Egy fontos figyelmeztetés: a konyhaasztalon vagy padlón felejtve szinte biztos, hogy nagyon gyors, taposás, vagy agyoncsapás általi halál lesz az ártalmatlan édesség osztályrésze.
www.candywarehouse.com