Már készpénzt is lehet kapni a Tescókban

Áprilistól két új szolgáltatást kínál a Budapest Bank a brit kereskedelmi lánc hipermarketeiben.
Kapcsolódó cikkek

Többé nem kell aggódniuk azoknak, akik eddig a szükséges megtakarítások hiányában nem tudtak kihasználni egy-egy akciót, vagy nem voltak képesek fedezni váratlan kiadásaikat, olvashatjuk a két új szolgáltatás, a készpénzhitel és kis kölcsön beharangozójában.

Sőt, a hitelt az ügyfelek a banki nyitvatartási időn túl, akár hétvégén is igényelhetik a pénzügyi partner pultok nyitvatartási idejében. A kártya aktiválása után a megítélt hitelösszeg azonnal felvehető bármelyik bankautomatából, az első készpénzfelvétel díját pedig a bank utólag visszatéríti az ügyfélnek. A készpénzhitelt egyenlő törlesztőrészletekben havonta kell visszafizetni, bank hitelkártyán elérhető “Részletformáló” szolgáltatásával. A futamidő a hitelösszegtől függően 100 000 és 199 999 forint közt 24 hónap, 200 000 és 300 000 forint között pedig 36 hónap.

Amennyiben az ügyfél hétköznap reggel 8.00 és délután 17.00 óra között hiánytalan dokumentációval igényli a kölcsönt, pozitív elbírálás esetén már a következő munkanapon a fizetési számláján lehet a megítélt összeg, 300 000 és 500 000 forint között.

Az áruházlánc kiemelte még, a készpénzhitel annyiban is különleges, hogy ügyfeleik a vásárlókártya minden előnyét is élvezhetik (kedvezményes vásárláskor).

Arról nem szól a közlemény, hogy mennyi a kamat, és Tesco oldalán sem láttunk a két termékről infót.

Kiemelt kép: MTI / Czeglédi Zsolt