Andy Vajna beszáll a kuglófbizniszbe is

Andy Vajna és neje fánksütő cégbe szálltak be.

Több új céget is bejegyeztetett Andy Vajna, ezek közül van, amelyik az ingatlanbizniszbe szállna be, és van, amelyik gyaníthatóan fánksütő cég lesz – írja a Figyelő.

Három új Vajna-céget jegyeztek be decemberben – írja a Figyelő. A Lucky Ventures és a Bright Times nevű cégek annak az AV Investments Kft-nek a tulajdonában vannak, amelyek közvetve Vajna médiaérdekeltségeit – a TV2-t és az indulni készülő Radio Plust – is birtokolják, de nem valószínű, hogy ezek is médiacégek lennének.

A két cég fő tevékenysége ugyan a vagyonkezelés, az egyéb tevékenységek alapján Vajna az ingatlanbizniszbe szállna be, ami – emlékeztet a hetilap – jó időzítésnek tűnik a kormány otthonteremtési programjának elindítása miatt.

A harmadik Vajna-érdekeltség egy Mr. Funk nevű cég, amelyet a Vajna és Vajnáné által tulajdonolt Beauty Enterprises Hungary nevű cég alapított. Ez utóbbi cég viszi a Dorottya Diamond Palace gyémántboltot.

A Mr. Funk viszont feltehetően fánksütő lesz, legalábbis a fő tevékenysége a kenyér-, pékáru-, és édesség-kiskereskedelem – írja a Figyelő.