Íme, a legbosszantóbb banki díjak

Különös címeken szedett fizetnivalók egy csokorban, amikről sokszor azt sem tudjuk, miért kell leperkálnunk.
Kapcsolódó cikkek

Biztosan találkozott már ön is olyan banki díjjal, amit nem tudott mire vélni. A Bankracio.hu ezeket gyűjtötte csokorba.

Könyvelés díj

Újfajta módi, kvázi hungarikum – a tranzakciós illeték farvizén jött létre. Mert a bank ott ellentételezi a kieső bevételét, ahol tudja.

Banki csapdák

Számlafenntartási díj

Ilyennel is találkoztak. Ami a számlavezetési díj mellett fordult elő.

Betétfeltörési díj

Ha a lekötött összegeket idő előtt felszabadítjuk, akkor a kamat tutira ugrik. Amo mostanában valljuk be, nem túl sok. Viszont van olyan bank, ahol magára a műveletre is beszednek egy kis pénzt.

Bankváltás?

Betétlekötési díj

Egyetértünk a cikk szerzőjével: ennél idegesítőbb kevés dolog lehet.Igaz, mint hozzáteszi, ezt a tételt csak fióki ügyintézésnél számítják fel.

Ilyen is van…

Hitelkeret-túllépési díj

Sokan talán nem is tudnak róla, hogy van ilyen, mások már megtapasztalták, hány pár ezer forintos pluszköltséget jelenthet. Ami nem érthető, hogy egyáltalán miért lehet átlépni a hitelkeretet. S ha már ez lehetséges, miért nem küld értesítést a bank erről. Így aztán jöhet a havi elszámolásnál a meglepetés.

És ha ennyi bosszankodás még nem lett volna elég, kattintson! Vagy írja meg kommentben, ön milyen különös banki díjakkal talákozott.