Office 365: Vodafone iroda – mindenkinek [x]

Mobilinternet és jogtiszta irodai alkalmazások együtt, fix havidíjért, folyamatos szakértői támogatással, ez a Vodafone és a Microsoft közös felhő alapú szolgáltatáscsomagja, az Office 365.//

Az Office 365 szolgáltatáscsomag négy alapegységre épül. Ezek közül az első maga az Office licenc, amelynek segítségével olyan alkalmazások használhatóak, illetve érhetőek el bármely eszközről, mint a Word, Power Point, Excel, Lync kliens, OneNote, Access, vagy a Publisher.

A csomagot olyan kis és középvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek nagy összegű IT beruházások nélkül szeretnének biztonságos, nagyvállalati szintű informatikai háttérhez jutni, mondta Piller Gábor a Vodafone vezérigazgató helyettese.  A teljes körű szolgáltatáscsomagot új Vodafone előfizetők is igénybe vehetik, havi nettó 3990 Ft-os fix díjért, hűségidő nélkül. Természetesen azokra a KKV-kre is gondoltunk, tette hozzá, akiknek már van Office licencük – így ők még kedvezőbb áron élvezhetik a szolgáltatáscsomag előnyeit.

Az Office licenc nélküli „Kisvállalati szolgáltatáscsomag” (Exchange Online, Sharepoint Online, Lync Online) 0 Ft-ért elérhető azoknak a Vodafone ügyfeleknek, akik valamely „Business RED” tarifát vagy RED Okos Ráadás opciót választják.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők munkatársai bárhonnan hozzáférjenek minden Office program legfrissebb, jogtiszta verziójához, valamint üzleti levelezésükön keresztül lássák például a naptárjukat és a névjegyeiket.

Az Outlook-környezet fokozott spam és vírusvédelmet, valamint 50 GB-os postaládát biztosít.  A 25 GB Sky Drive Pro tárhelyet biztosító Sharepoint Online dokumentumtár maximálisan támogatja a csoportmunkát, a felhasználók párhuzamosan is dolgozhatnak több számítógépről, vagy okostelefonról is. A dokumentumok központi helyről megoszthatóak, az adatok felhőbe mentődnek akár úgy, hogy mindig legyen egy legfrissebb verzió a saját gépünkre is leszinkronizálva, arra az esetre, ha internet kapcsolat nélkül kell ideiglenesen dolgoznunk. A dokumentumok azonos időben is szerkeszthetőek, de lehetőség van saját weboldal készítésére is.  A Lync Online segítségével lehetőség van IP videó konferenciák, értekezletek megtartására is.

A Vodafone minden előfizetéshez teljes körű, folyamatos támogatási szolgáltatásokat kínál, így telefonos konzultációt követően akár helyszíni kiszállással is segíti a felhasználót, hogy sikeresen elsajátítsa a rendszer működtetését. 

Címkék: