Ma olcsóbb a neten vásárolni!

Ma van az internetes vásárlás napja. Több mint ötszáz webáruház akciókkal ünnepel.
Kapcsolódó cikkek

Immár harmadik éve rendezik meg az Internetes Vásárlás Napját. Ezt az ünnepet amúgy bizonyára kevesen ülnék meg, viszont a jó hangulatot segíti, hogy több mint ötszáz webshop kínál különleges akciókat csak a mai napon.

Erre figyeljen netes vásárláskor!

A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok is olcsóbban kaphatók ma. A termékek listáját ide kattintva találja.

Szmog, tömeg, karácsony

Az Internetes Vásárlás Napja mozgalomhoz az internetes kereskedők szabadon csatlakozhatnak, az egyetlen feltétel, hogy egyedi kedvezményt kínáljanak ma.

A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlásban rejlő előnyöket, segítve ezzel a hazai internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését, továbbá csökkentve az autós közlekedést jelentő hagyományos vásárlás környezetkárosító hatásait, a szmog kialakulását és a zajterhelést.

A zöld megfontolásokat kevésbé értékelő vásárló meg annak örülhet, hogy megússza a karácsonyi tülekedést a boltokban, otthonról kényelmesen és nyugodtan, az árakat összehasonlítva vásárolhat.

 

November 30.: pihenjenek a fizetőeszközök

Akinek ma nagyon megszalad az egér a kezében, ne aggódjon, nemsokára vezekelhet: november 30. lesz a Ne vásárolj semmit! világnap. Ha betérünk egy plázába, vagy akár csak egy szupermarketbe, karácsonyi dekoráció, mikuláserdő, bethlehemcunami ömlik ránk. Irtózatos nyomás nehezedik a városlakókra a vásárlás terén – na és, legfeljebb nem veszek semmit. Nem úgy van az, gondljunk csak a gyerekekre, aki az iskolában-óvodában már társaik által szembesülnek ezzel a nyomással. És akinek nincs meg ez vagy az a menő cucc, jelentős hátrányt tud szenvedni a társas elismertség (közismertebb nevén barátkozás, népszerűség) terén. Hány gyerekév lett keserűbb a kereskedelem ilyen erejű nyomulása miatt? Szóval el lehet gondlkodni. Ma még érdemes megcsípni egy-két jó fogást, 30-án azonban keressünk más programot.