Leállás lesz a Telekom online funkcióinál, karbantartás miatt

A nagyját az október 23-i munkaszüneti napra időzítették.

A telefontársaság közleménye szerint

Az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása mobil- és otthoni szolgáltatások működését nem érinti, az ügyfelek a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog. A Mobil Vásárlás alkalmazás (autópálya matrica, parkolás, lottó stb.) és roaming szolgáltatások szintén a megszokott módon működnek, azonban a havi díjas ügyfelek mobilvásárlási egyenlegüket nem tudják majd feltölteni a leállás alatt.

A havidíjas mobil és Domino ügyfeleink a karbantartás ideje alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítőket az érintett mobil hívószámon SMS-ben, a kívánt adatcsomag kódjának beírásával kapcsolhatják be belföldről és roaming helyzetben egyaránt. Azt ígérik, hogy a legnépszerűbb netbővítők SMS-kódjait előzetesen, valamint a leállás alatt folyamatosan kommunikálják majd az előfizetők felé online felületünkön.

A Domino ügyfeleknek azt ajánlják, hogy amennyiben egyenlegüket online felületeiken szeretnék feltölteni, azt szintén még a leállás előtt tegyék meg, valamint, ha az éves adategyeztetésük határideje ekkor járna le, azt végezzék el időben. A karbantartás következtében érintett funkciók részletes leírása, valamint a netbővítők SMS kódjai itt érhetők el. Azt is írták közleményükben, hogy a karbantartás előtti napokban, illetve annak ideje alatt Facebook-oldalukon folyamatos tájékoztatást adnak.