Átadtuk a Komoly Játék első fődíját

Lezárult a Üzlet&Siker magazin és internetes portál, valamint a Lego Hungária és az IQ ConsultinG közös interaktív játékának első fordulója.


A Lego Komoly Játék sorozat első fordulójának szerencsés nyertese Herczog Gábor Budapestről, ezúton gratulálunk neki. Nyereménye egy Lego távirányítású autó, melyet a LEGO Magyarország Kft. ajánlott fel.

“Nagyon meglepő az, hogy Lego ajándékot lehet nyerni felnőtteknek szóló játékban” – közölte a FigyelőNet kérdésére Herczog Gábor, a Stiefel Eurocart Kft. ügyvezető igazgatója.

“Már az elején felkeltette az érdeklődésemet a játékra buzdító banner. Nagyon ritkán szoktam átnavigálni másik weboldara, de most kivételt tettem” – fűzte hozzá az igazgató.


“Számomra ismeretlen volt a Lego szervezeti működést és a szinergiát, valamint a csapatmunkát szimuláló játék. Az is furcsa volt és felkeltette az érdeklődésemet, hogy több felhasználó egyidejűleg építi ugyanazt a Lego-szituációt. Nagyon megfogott a játék, már sokat gondolkoztam azon, hogy is tudnánk a cégnél hasznosítani a szervezetfejlesztési játékokat” – summázta véleményét Herczog.

Címkék: Vállalkozás