Hordozható miniprinter

Bár a PC-piac az elemzők szerint még mindig gödörben van, a termékkategórián belül a hordozható személyi számítógépek, a notebookok forgalma azért növekszik. Párhuzamosan a mobil perifériák is vonzóbbá válnak, s alighanem ezt ismerte fel a Canon, amikor megjelent az autóstáska méretű Bubble Jet nyomtatójával. A tetszetős külsejű i70 gyors: egy 10,16×15,24 centiméteres fénykép egy percen [...]

Bár a PC-piac az elemzők szerint még mindig gödörben van, a termékkategórián belül a hordozható személyi számítógépek, a notebookok forgalma azért növekszik. Párhuzamosan a mobil perifériák is vonzóbbá válnak, s alighanem ezt ismerte fel a Canon, amikor megjelent az autóstáska méretű Bubble Jet nyomtatójával.

A tetszetős külsejű i70 gyors: egy 10,16×15,24 centiméteres fénykép egy percen belül elkészül, és ugyanennyi idő alatt akár 13 szöveges oldal is előbújik a gépből, ez pedig már a középkategóriás asztali printerek sebességével vetekszik. USB és infravörös (IrDA) porttal is felszerelték, így számítógép nélkül, közvetlenül csatlakoztatható digitális fényképezőgéphez, vagy kamerás mobiltelefonhoz.

Az i70-hez kiegészítőként kapható talapzatkészlet vagy akkumulátorkészlet töltőt és Li-ion akkumulátort is tartalmaz, amely nagyjából feleakkora, mint a Canon korábbi termékeihez használt tápegységek. Egyetlen feltöltésével a gyártó szerint akár 450 oldalt is kinyomtatható, és mivel töltésszint-kijelző is található benne, mindig megmutatja, éppen mennyi árammal gazdálkodhat tulajdonosa.